Annet is  founder van Pluk de dag. Al 7 jaar lang organiseert zij vanuit Stichting Pluk de dag, Pluk de dag dagen voor geraakten door kanker. Samen met een team van professionals organiseert zij Pluk de dag op verschillende locaties in het land. Pluk de dag is voor patiënten én ex-patiënten.

 

Haar visie is het hanteren van positieve gezondheid: "Gezondheid als het vermogen om je aan te passen en je eigen regie te voeren, in het licht van de sociale, fysieke en emotionele uitdagingen van het leven."   

Pluk de Dag is een dag van ontmoetingen, ervaringen en ontdekkingen. Inspireer elkaar en word geïnspireerd in workshops, presentaties en tweegesprekken over jou als mens, je welzijn en je toekomst.

Een dag om zelf aan het roer te staan, plezier te hebben, deelgenoten te ontmoeten, even geen patiënt te zijn, te lachen om jezelf en perspectieven te verkennen. Om jezelf te hervinden, inzichten op te doen, het onverwachte te ontdekken, te ervaren wat je samen kunt doen, je zinnen te verzetten en de horizon te verplaatsen.

Een dag waar niets moet en alles mag.

Bij Pluk de dag beslis jij over je programma. Niets moet, alles mag. Pluk de dag wil je inzichten en vaardigheden meegeven om je positief te ondersteunen bij ziekte en herstel. Een dag samen met deelgenoten, om jezelf terug te vinden en perspectieven en veerkracht te winnen voor de weg vooruit.

 

Ontmoet geraakten door kanker die erkennen én herkennen hoe jij je voelt en wat je mee maakt.

Her-ontdek je jezelf en ontdek je tijdens workshops en persoonlijke ontdekkingen wat voor jou goed is. Want het gaat om jou tijdens Pluk de dag. Jij staat centraal!

Pluk de dag is een dag vol ervaringen. Ervaar het goede gesprek, de workshops, de massages, de persoonlijke ontdekkingen en de heerlijke lunch. Pluk de dag helpt je om je plezier te hervinden.