Voorkomen is beter dan genezen……

 Een veel gebruikte uitdrukking en helemaal waar!

Veel mensen hebben regelmatig ‘vage’ klachten. Onrust, vermoeid, lusteloos, stress, soms zelfs een (lichte) vorm van depressie. En……en dat is het goede nieuws……er is wat aan te doen!

 

 Je hoeft niet te wachten tot je klachten krijgt om iets te veranderen aan je leefstijl en eetpatroon. Het kan ook zijn dat je je alleen maar minder fit voelt, wat minder goed slaapt, zonder daar echt aandacht aan te besteden. Dan juist is het goed toch eens te kijken waar dat vandaan zou kunnen komen, om latere klachten te voorkomen.

 

Dat kan goed met een uitgebreide vragenlijst, genaamd GPS; ”Guide Pour le Santé”. Deze lijst bestaat uit ruim 300 vragen, die allemaal met je gezondheid te maken hebben. Naar aanleiding van de antwoorden krijg je een uitgebreid rapport met mogelijke tekorten wat betreft vitamines, mineralen. Welke organen worden extra belast en kunnen wat ondersteuning gebruiken en adviezen op het gebied van voeding en leefstijl.

 

Zie het als een soort APK, waarbij alles goed nagekeken wordt. Tijdens je persoonlijke consult van 90 minuten bespreken we de uitslag en krijg je een advies op gebied van voeding, leefstijl en eventueel supplementen (duurt ongeveer 30 minuten). Aansluitend (ook ongeveer 30 minuten) krijg je een (coaching gesprek) met behulp van Numerologie en HeartMath, waarin je inzichten en handvatten krijgt om beter om te gaan met stress en eventuele andere (tijdelijke) blokkades.