A change of Heart changes everything!

 

Je hoort niet anders. Iedereen lijkt er last van te hebben: STRESS

HeartMath biedt een uniek programma dat bij toepassing leidt tot hogere prestaties, betere gezondheid en een toegenomen gevoel van welbevinden. Het programma is bestemd voor zowel individuen als organisaties. Uniek is de solide wetenschappelijke basis; gedurende circa 15 jaar is de methode en het effect wetenschappelijk onderzocht in uiteenlopende settings. De resultaten zijn gedegen aangetoond. De methode is ontwikkeld door het HeartMath Institute In Californië, USA. De kracht van het programma ligt in de combinatie van eenvoud en effect.

 

De Heartmath methodiek is in staat om het prestatievermogen van individuen sterk te verbeteren. Dit ‘Peak Performance programma’, ook wel genaamd “the power to change performance” heeft zich ruimschoots bewezen bij vele bedrijven zoals Boeing, Hewlett-Packard, Shell en BP. Wereldwijd zijn er meer dan dertigduizend managers in getraind. Tot nu toe zijn er in Nederland trainingen verzorgd voor o.a. Unilever, Shell, Philips en de Nederlandse Spoorwegen.

  

Heartmath® verlaagt stress en verhoogt vitaliteit op een manier die én wetenschappelijk onderbouwd is én gemakkelijk in het dagelijks leven in te passen is.

  

Je hart is niet alleen een goede raadgever het is ook een krachtig instrument om stress te verminderen, en beter te functioneren. Dit kun je zelf in gang zetten. Je kunt dus bewust je hart voor je laten werken.

 

Annet heeft al jaren lang ervaring als HeartMath Provider. Ze helpt en begeleidt mensen om weer rust in body en mind te krijgen. Vaak zijn een paar sessies genoeg om zelf weer de rust te kunnen vinden.